Bjorn Heizung, expune la târgul internațional Expocomfort 2022, Milano

de catre bjornadmin

Share on facebook

Bjorn Heizung participă, ca expozant în pavilionul României, la Expocomfort 2022(unul dintre cele mai importante târguri din domeniul instalațiilor din Europa), organizat la Milano, în perioada 28 iunie – 1 iulie.

Sistemul de încălzire prin pardoseală Bjorn Heizung, produs în România, se bucură de aprecierea profesioniștilor în domeniul instalațiilor, datorită avantajelor pe care le oferă atât ca ergonomie a soluției constructive cât și din punct de vedere al eficienței energetice.

Bjorn Heizung este un sistem uscat – fără șapă, cu o grosime de numai 1,8 cm, modular, compus din 3 tipuri de componente (plăci, țeavă, accesorii). Materialul plăcilor are o bună conductivitate termică, ceea ce asigură o distribuție uniformă a căldurii. Bjorn Heizung este foarte eficient, având o inerție termică scăzută, dată de faptul că nu se toarnă șapă peste sistem, ca la soluțiile clasice de încălzire prin pardoseală. Mai mult, această soluție constructivă permite utilizarea unei temperaturi joase a agentului termic, care se traduce prin consum mai redus de combustibil și economii pe termen lung la costurile de utilizare.

Vizitatorii MCE 2022 au fost foarte încântați de faptul că sistemul Bjorn Heizung poate fi instalat în regim DIY (do it yourself) și, mai ales pentru cei din țările cu climă caldă, că poate fi folosit atât pentru încălzire cât și pentru răcire (situație în care se recomandă montarea pe perete).

Amplasarea pavilionului românesc în sectorul dedicat soluțiilor inteligente (încălzire, energie regenerabilă, servicii de proiectare) a fost una foarte inspirată, abordarea inovativă propusă de Bjorn Heizung fiind în ton cu tendințele actuale: compatibilitate cu surse de energie verde (în special pompe de căldură), cu principalele soluții de automatizare existente pe piață, reducerea emisiilor de dioxid de carbon și utilizarea de materiale reciclat